De homeopaat

Mijn naam is Nicole Kramer-Schreuder en ik ben werkzaam als klassiek homeopaat. De praktijk is gevestigd in de wijk Linquenda in Nieuw Vennep. Hier kun je de praktijk folder bekijken. 

Naast mijn werk als homeopaat, maak ik deel uit van het bestuur van de Vereniging voor Verloskunde en Homeopathie, Het Pr Platform Complementaire Geneeswijzen en ben ik stagebegeleidster van verloskundigen die de Post-hbo opleiding homeopathie voor verloskundigen volgen.

Homeopathie is mijn passie. Ik raak nooit uitgeleerd en gelezen, omdat ik op de hoogte wil blijven van de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied, zodat ik daaruit datgene kan kiezen, wat bij jou past. Tenslotte is elk mens anders.

Tijdens mijn eigen zwangerschappen en bevallingen was ik nog geen homeopaat en kende ik helaas nog niet de vele mogelijkheden van homeopathie om kwalen en problemen gedurende deze periode te behandelen. Toen ik zelf in aanraking kwam met een homeopaat, raakte ik enthousiast en besloot ik weer te gaan studeren om alles te weten te komen over dit prachtige vak.

Opleiding
Afgestudeerd aan Hogeschool voor Natuurgeneeswijzen te Bloemendaal als Klassiek homeopaat. Het onderwerp van mijn afstudeerscriptie was “De Ingeleide Bevalling”. Een onderzoek naar de effecten van een met oxytocine ingeleide bevalling op latere gedrags- en leerproblemen bij het kind. Deze scriptie is opgenomen in de database van de Universiteitsbibliotheek te Leiden.

Tijdens mijn opleiding heb ik diverse stages gevolgd, o.a. in de kliniek van “The Ontario College of Homeopathic Medicine” in Toronto, Canada. Hier worden veel mensen van verschillende nationaliteiten behandeld voor de meest uiteenlopende klachten. Ik heb hier enorm veel ervaring opgedaan en wissel nog steeds informatie uit met mijn voormalige medestudenten.

Specialisatie en cursussen

Daarnaast volg ik elk jaar de verplichte medische nascholingen en homeopathie nascholingen.

Contact gegevens

Homeopathie Linquenda
Wemmingen 18
2151 RK  Nieuw Vennep
Telefoon: 0252-675 956
AGB-Code: 90058505
NVKH lidnr: 04-1699
RBCZ licentie: 170257R
info@homeopathie-linquenda.nl

Om uitgebreid tijd voor iedereen te kunnen nemen werk ik op afspraak. Een avondconsult behoort ook tot de mogelijkheden. Indien je niet mobiel bent, dan kom ik graag bij jou langs.

Voor het maken van een afspraak of het stellen van een vraag kun je me mailen, bellen, of een what’s app sturen naar: 06-28239859

De praktijk is gelegen in Nieuw Vennep, gemeente Haarlemmermeer en ligt gunstig t.o.v. Zwaanshoek, Burgerveen, Rijsenhout, Hoofddorp en Abbenes.

Vanaf afrit Nieuw Vennep op de A4 is de praktijk binnen 5 minuten bereikbaar. 

Tarieven en Vergoedingen

Ik neem ruim de tijd voor je zodat je uitgebreid je verhaal kunt doen en met een goed gevoel de deur uitgaat.

Het eerste consult duurt meestal 1 ½ uur en kost maximaal €90
Een vervolgconsult is meestal korter en kost maximaal €50.

Gelukkig komt het bijna nooit voor, maar mocht je je afspraak vergeten, dan ben ik helaas genoodzaakt de gereserveerde tijd door te berekenen.

Ik ben aangesloten bij de NVKH (Nederlandse Vereniging Klassieke Homeopathie) en sta ingeschreven in het Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg.

De stichting RBCZ is een overkoepelende organisatie die beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen (artsen en therapeuten op Hbo-niveau) certificeert en registreert.

Als registertherapeut BCZ ® voldoe ik aan de normen en eisen die gesteld worden om in aanmerking te komen voor (gedeeltelijke) vergoeding indien je aanvullend verzekerd bent. Kijk hier voor een overzicht van de vegoeding per verzekeringsmaatschappij.

RBCZ behartigt de algemene belangen van de aangesloten beroepsbeoefenaren van de complementaire en alternatieve geneeswijzen en is een onafhankelijke intermediair tussen beroepsorganisaties, de zorgverzekeraars en cliënten.